Ce reprezintă oferta Cost Per Click:

Oferta CPC este un instrument prin care magazinele online îsi promoveaza produsele prin eforturi minime.

Cum funcționează:
Noi plasăm produsele Dvs pe platforma noastră și la fiecare din ele activăm butonul “Vezi oferta", care redirecţionează utilizatorul direct pe pagina Dvs corespunzătoare acestui produs.

Exemplu:

cost-per-click

Oferta este evidențiată cu portocaliu, apărînd şi prioritar în lista de preţuri, iar prin accesare, duce direct la pagina magazinului respectiv.

Exemplu: cost-per-click

Care sunt costurile:
Pentru fiecare trecere unică (click), percepem un comision de 60 de bani. Această modalitate CPC este în mediu de 2 ori mai ieftină și mai eficientă faţă de similarele de pe Google Ads sau Facebook Ads.

În cazul în care aceeași persoană accesează același produs de mai multe ori în timp de 24 de ore, noi vom contoriza doar o singură Accesare.

Avantajul utilizării serviciului CPC:
Această cale de promovare, în final, este mult mai economă pentru Dvs, față de alte alternative, iar calitatea traficului este mai bună, fiindcă pe pagina Dvs vor ajunge utilizatorii care sunt deja în căutarea produsului respectiv sau a unuia similar. CPC este în largă utilizare în țările vecine, precum și în Europa.

Eforturi si riscuri “zero”:
Modelul CPC nu implică nici un risc pentru Dvs, iar efortul este negligibil. Utilizind CPC nu aveţi de achitat o sumă fixă lunară pentru ceva vag, ci exact pentru potenţiali cumpărători. Ulterior aveţi posibilitatea de a contabiliza ce vînzări în mediu sunt generate de către traficul furnizat de AllPrices.

De remarcat, administratorii magazinelor, au și acces la un dashboard în care pot vizualiza numărul click-urilor, pe unitate de timp și categorie.

Credem că v-am convins să fiți partener și utilizator al modelului de promovare CPC.

Pentru parteneriat va rugam sa ne contactati la: support@allprices.md
sau la numarul: 060 889 089 (Luni – Vineri între 09:00 și 16:00)

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:

Înregistrare magazin